Contact Website vanaf 17 juli gesloten!! i.v.m. vakantie en een verbouwing!
Bestellen kan gewoon, je bestelling wordt vanaf 2 september verwerkt! Excuses voor het ongemak!

Dank voor uw begrip.

Geboorte-Bord Vliegtuig vanaf

Dit prachtige ronde houten geboorte-bord ‘Vliegtuig’, is compleet gepersonaliseerd met de geboortegegevens van de pasgeboren baby.

Geef hem als kraam cadeau aan de kersverse ouders of gebruik hem als geboorteaankondiging voor het raam. Zodat iedereen kan zien dat jullie kleine er is. Tevens is het een fantastisch en tijdloos item op de babykamer.

Het bord is een natuurlijk product en daardoor ziet ieder stukje hout er anders uit. Hij is gemaakt van 3 mm dik berkenhout en wordt bewerkt met een lasergravure. Het bord heeft een diameter van 20 of 30 cm.

Verder is nog een extra toffe optie toegevoegd. De naam is te bestellen in acryl letters, deze worden op het bord bevestigd zo springt de roepnaam er helemaal uit. Op de standaard uitvoering van dit bord is de roepnaam gelasergraveerd ( zie product foto’s ) eventuele extra namen of doopnamen worden onder de roepnaam in het klein gegraveerd zodat alles er mooi opstaat.

Het bord wordt standaard voorzien van 2 gaatjes met een zwart leer ophangkoord. Wil je dit niet en eventueel een bordhouder of een muurbevestiging, kies hier dan voor in het bestel menu. De gaatjes worden er dan niet ingemaakt.

Het bord is in 2 maten leverbaar.

27,95

Categorie:
Geboorte-Bord Vliegtuig vanaf Personaliseren

  Graag invullen wanneer je kiest voor een naam op een Ballon!

  Als het gewicht niet bekend is, wordt het sterrenbeeld op de vaandel gezet.


  zie foto's


  Optioneel


 • Extra


  Levertijd

  Binnen 7 dagen!

beoordelingen

Wees de eerste om “Geboorte-Bord Vliegtuig vanaf” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *