Contact Website vanaf 17 juli gesloten!! i.v.m. vakantie en een verbouwing!
Bestellen kan gewoon, je bestelling wordt vanaf 2 september verwerkt! Excuses voor het ongemak!

Dank voor uw begrip.

Vlaggetjes groot KURK

Stel zelf jouw leukste slinger samen.

Deze vlaggetjes van kurk zijn mooi & stevig. Ze zijn per vlaggetje te bestellen en zijn € 3,25 per stuk. De afmeting per vlaggetje is 9 x 14 cm en 2 mm dik. De lengte van de slinger is 3 meter, dit is echter afhankelijk van de tekst die erop komt en wordt dan eventueel kosteloos langer. In ieder geval altijd met genoeg lengte om hem een mooi plekje te geven. De vlaggetjes zijn in 2 opties te bestellen. Met uitgesneden letters of met een lasergravure opdruk. Beide heel gaaf en geeft de slinger een luxe uitstraling.

Maak je eigen slinger, met de naam van je kindje of een tof woord. Ook leuk met een lijfspreuk of als slinger voor een verjaardag, geboorte aankondiging of babyshower… alles is te creëren, zo ontzettend leuk, voeg nog een leuk icoontje toe en je hebt de allerleukste slinger.

Om de verzendkosten laag te houden wordt de slinger in een brievenbus pakketje verzonden. Afhankelijk van de lengte ( omdat hij anders niet in het doosje past )  zal hij eventueel bij ontvangt nog wel tot een mooie slinger worden geregen.

0,00

Categorieën: ,
Vlaggetjes groot KURK Personaliseren
  • De prijs wordt per teken gerekend uitgezonderd van spaties.


  • Extra


    Levertijd

    Binnen 7 dagen!

beoordelingen

Wees de eerste om “Vlaggetjes groot KURK” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *