Mini vlaggetjes Hout

Jouw leukste slinger vindt je hier…

Deze driehoek slinger vlaggetjes van hout zijn mooi & stevig. Ze zijn per vlaggetje te bestellen en zijn € 2,00 per stuk. De afmeting per vlaggetje is 7,5 x 10 cm en 3 mm dik. De lengte van de slinger is 1,5 meter, dit is echter afhankelijk van de tekst die erop komt en wordt eventueel kosteloos langer. In ieder geval altijd met genoeg lengte om hem een mooi plekje te geven. De opdruk is een lasergravure, voor een duurzame en prachtige luxe uitstraling, heel gaaf!

Maak je eigen slinger met de naam van je kindje, een woord of een slinger voor een verjaardag of als geboorte-aankondiging alles is te creëren, voeg naar wens eventueel nog een leuk icoontje of woord toe. En je hebt een fantastisch leuk item in handen.

Om de verzendkosten laag te houden wordt de slinger in een brievenbus pakketje verzonden afhankelijk van de lengte ( anders past hij niet in het doosje)  zal hij bij ontvangst eventueel nog tot een mooie slinger moeten worden geregen.

 

 

0,00

Categorie:
Mini vlaggetjes Hout Personaliseren
  • De prijs wordt per teken gerekend uitgezonderd van spaties.

    De prijs wordt per woord gerekend. Dit woord komt op 1 vlaggetje te staan. Wil je bv. 'is jarig' op 1 vlaggetje schrijf deze dan aan elkaar 'isjarig'.


  • Extra


    Levertijd

    Binnen 7 dagen!

beoordelingen

Wees de eerste om “Mini vlaggetjes Hout” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *